secrets

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

fajn spevacka a herecka:))

    Je pravda,ze moc o Hilary Duff tiez neviem..ale pamatam si ked mi dala kamoska do mp3prehravaca zopar piesni od nej..hned sa mi zapacili..na prvy sup..a funguje to dodnes  ..a to ja len tak pri niecom dlho nevydrzim  ...

 

   Narodila se 28.09.1987 v Houstonu, v USA. Od piatich rokov navštevovala balet a bola v nom skutocne dobrá. V siedmych sa  dostala do známeho tanečneho klubu „The Nutcracker" . Neskor začala hrat v reklamách a v jedenástich uspela v konkurze na film „Casper Meets Wendy" („Casper a Wendy), kvoli ktorému sa preslavila.

   V trinastich vyhrala v konkurze na televizny seriál „Lizzie McGuire". Američania si tento seriál  s Hilary zamilovali. V pár castiach Hilie dokonca i spievala a pretože to nebolo vobec zle, rozhodla se, že bude i spevačka. A tak vzniklo jej prve CD „Santa Claus Lane". 

   Neskor naspievala niektore piesne do soundrackov k seriálu „Lizzie McGuire". To už bola Hil známa po celej Amerike, a tak ju režiséri začali obsadzovat do filmov ako o závod. Prvi se volal „Agent Cody Banks". Potom skončilo natáčanie „Lizzie McGuire", a tak sa produkcia rozhodla natočit film „Lizzie McGuire Movie" („Taiianske prázdniny"). Za tento film získala Hilary cenu za nejlepšiu teenagersku rolu roka.

   Potom si založila vlastnu skupinu a spevu se začala venovat naplno. Na konci roku jej vyšlo jej druhé a úspešnejšie album „Metamorphosis". Natočila film „Cheaper By The Dozen" („Dvanáct do tuctu"). V dubnu 2004 vyhrala cenu za nejlepšiu spevačku na „Kids Choice Awards". V červenci roku 2004 bol v USA v kinach jej další film- „A Cindrella Story" („Popelčin příběh", „Moderní popelka"). V roku 2004 si zahrala ve filmu „Raise Your Voice" a v roku 2005 v „A Perfect Man" („Perfektní muž"). Tym jej kariéra rozhodne nekončí..

 

    

Hilary Duff | stály odkaz

Komentáre

  1. :))
    Hilary je podľa mňa super. A milujem film moderná popoluška. Videla som ho už veľa krát, ale je super:))
    publikované: 20.11.2006 08:42:12 | autor: Majka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. sf
    podla mna je hillary super ale blbsiu stranku ako je tato som este nevidela
    publikované: 21.01.2007 12:56:15 | autor: :-( (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Hilary
    Naj film je moderna popoluska
    publikované: 24.02.2007 07:30:59 | autor: dominika (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. no
    ĺilary uplne skvela herecka ale ako spevacka moc nie ale herecka uplne super :-*
    publikované: 09.02.2008 10:30:54 | autor: pauôla (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. AWOOOj Hiluska
    Awojte vsetci! Hiluska je uuuplne supeeerrrrr. Ja ju..da sa povedat ze ju luuubim.. no so proste ju ZBOZNUHEM
    publikované: 29.11.2008 10:26:43 | autor: BBetusik (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014