secrets

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O živote

    

     Uvod:

     Slovo život obsahuje mnoho nepoznaného v sebe, ale aj toho, co už kazdý z nás prežil. Nechcem sa tu rozpisovat, o tom čo už každý vie, to by bolo o ničom...Ale mám chuť sa tu rozpísať o mojich pocitoch, ktoré ma ťažia a o ktorých nemám komu povedať..a preco? mam na to aj dôvod..Poznam jedno forum, kde sa tiež môže písať o tom, čo ma trápi, ale to považujem, ako aj za dobre, len nie na moc osobne..a tuto na blogu..to bude len moje, a ked niekto chce tak sa vyjadrí, ale prosím len o úprimný názor. Okej? Tak ide omnoho veci, ktoré sa mi stali a tak idem pekne po poriadku.

     Už som to povedala mnohým, ale mne nevadi to spomínať velakrat. Je, alebo skor bol jeden chalan v mojom živote. Nebol vždy pri mne, vlastne nebol vobec pri mne. Pretože býval daleko, na strednom Slovensku. Ked som ho spoznala, mala som len 16..a považovala som to len za take akoby spoznavanie niekoho cez sms. Ale postupom casu sa mi zapacilo nase pisanie, a slo to tak dalej. Pisali sme si dva a pol roka, cca. A to je dost dlhy cas na spoznanie cloveka. Dokonca som sa s ním aj stretla a ten pocit, ked som tak nanho pozrela z dialky, no z par metrov, je neopisatelny:). No bol...proste som sa s nim citila velmi prijemne, a vedela som ze mu mozem povedat cokolvek, a ze ma vypucuje a poradi, a strasne som na nom zboznovala jedno slovo, viete Stredoslovak, a oni maju iny prizvuk, ale to sa mi na nom pacilo, ale najma to ako vyslovoval slovo vsak:)..ono to bolo tak zlate.Vzdy som ho poziadala, aby mi to zopakoval este raz. On sa ma vzdy opisal ci musi, ja na to ze to chcem. A urobil to kvoli mne. Mne..Dokazali sme prekecat aj kopec hodin ze mobil, ved sa necudujem potom tym mojim tel uctom, vyse 1000 Sk boli:)..A tak to slo dalej, a ja som bola rada ,ze mam niekoho na koho sa mozem spolahnut. Az kym nenastal ten den, den ked odisiel do Francuzskej cudzineckej legie:(..a ostalo mi po nom len par veci  a este spomienky...Ked mi napisal sms, ze odchadza..rozplakala som sa ako male dieta a prislo mi to strasne luto..ale zivot ide dalej, a ja sa neviem zbavit pocitu, straty niekoho a nechcem nanho zabudnut, nikdy..

     Boli dve dievcata v mojom zivote, dve fakt suprove baby, ktore som si moc oblubila a ked sme boli v partii vzdy bola sranda. Ale aj to sa skoncilo. Sme sa pohadali, no u mna to vyzera, ako z nevysvetlitelnych dovodov, ale baby to chceli,a tak to maju. Uz je tomu dva a pol mesiaca co o nich nic neviem. Ale ide o pocity moje, a ake su? Strasne..citim sa sama, nemam nikoho na koho sa mozem spolahnut, a strasne mi chybaju baby..sme sa odsudzili a to je to, co som ja vobec nechcela.Uz len pocitam dni,kedy odidem zo skoly, uz som maturantka, tak to bude co nevidiet..a budem od nich dalej, ale to mi neprospeje.viem ze nie..lebo ma to bude trapit vzdy..Nikdy som vam nechcela ublizit, hoci som vyzerala tak ze nemam o nic zaujem, nebolo to naschval, alebo som vas nechcela buzerovat, proste to bolo len zo srandy..ale ..jednoducho mi PREPACTE, je mi to luto:(

     Strasne chcem mat priatelku, kamaratku, ktorej mozem doverovat, mozno mam kamosky, ale to nie je ono, ja na to aby som niekomu doverovala potrebujem nieco viac.a viac musim poznat ludi..tak takyto je moj zivot momentalne, bez ludi, na ktorych mi zalezalo,sama, so svojimi myslienkami. Citim sa ako samotarka, ktora nema zaujem o spolocnost druhych, ale to tak nie je. Proste to tak vyplinulo zo situacie, proste som sa zmenila a zmenila na cloveka, ktory je tichsi a zdrzanlivejsi..

     1:

     Zivotne situacie sa zakladaju na dobrych a na tych, ktore sa nam vryju do pamate a v buducnosti nam pomozu pri rieseni istych situacii. Pretoze nas tym posunu vpred, jednoducho nas posilnia. Doteraz som tomu neverila, ale teraz uz ano!..Stalo sa mi par veci, ktore ma prinutili viac o sebe premyslat, a tym aj zacat konat inak v istych situaciach. Ako sa vravi, dva razy meraj a raz rez.  Asi tym sa riadim;). A niekedy mi aj pridlho trva kym sa rozhodnem k cinu..

     Je smutne, ak niekomu chyba clovek, na ktoreho by sa mohol spolahnut..a mne ten clovek aj chyba..strasne niekoho takeho chcem, je jedno ci to bude chalan, ci babena, proste nech je to len niekto, komu budem verit..a to ja strasne chcem!..

 

    

 


All about me | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014